Monday, January 10, 2011

Juara kah dia? :p

pic : rentakartis.com


Saje je, xde ape2 pun.
Sbb blog ai cam membisu je lately.
Ade cerita, tp masih duk q dalam draft.
Tgok la, klu ade masa aku publish k, klu rasa2 mcam x basi lagi la. :p

Btw, AJL smalam aku dapat ticket 1st class.
Betul2 depan TV.
Mood nak tgok biasa2 sahaja, the best part ialah masa 3 pengacara tu duk sembang.
Notti!

Juara?
Ok la kot.
Tokmi Aliya kata "biar la dia menang pun, family dia orang susah, adik beradik ramai".
Gulp!! :-0
Boleh macam tu?

Moral : Tido lambat, haruslah bangun nya lambat, juga harus ZZzzzzz di meja kerja!

Salam....

2 comments:

  1. byk sgt ke dlm draft tu..cpt2 publish..hihi

    ReplyDelete
  2. ngeh ngeh ngeh, if more than 1 kira banyak la kot. :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...