Friday, July 22, 2011

Office Matters - Berkursus di Hujung Minggu

pic : mr google

Di arahkan menyertai kursus "Tajuk kursus tak ingat, sbb mmg takde hati nk pegi sebenarnya" di Pulau Kapas selama 3 hari 2 malam bermula hari ini. 
Gerak after zohor harini, tp satu bende pun aku tak packing lagi. 
SIYES AKU TAKMO GI. Penat kepala memikirkan anak bila berjauhan nanti, berat hati ni nk tinggalkan dia selama 3 hari. Eeeeiiisshhhh!!! 
Boleh tak kalau aku buat2 pengsan lepas zohor karang???

By the time aku terima surat arahan tu smalam iaitu 21/7/2011, aku rasa cam GRRRRRRRRRRRRRRRR.... "kenapa tak bg surat tu lepas balik kursus jeeeee???"

Sejak dari smalam lagi, amarah jeeee..... orang lain mungkin xde pun macam aku ni kot. Ke diaorang protes dalam hati je? Eh, aku pun protes dalam hati ape, cuba TERtaip lak kat sini, eh inikan belog aku? ekekeke

Ok lah korang, nk bergulung-gulingan ngan Aliya lak. Kita jumpe lagi next week yeeee.....

Tata.....XOXO

2 comments:

  1. kalau lah ofis tu ai yang punya, seluruh 18 keturunan ai ajak. :((

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...