Tuesday, March 29, 2011

Kangen sama kamu!

Rindu kat blog ai nii.....;-)
Lama tak bersiaran di atas talian ni.
Minggu yang SANGAT mabeles buziiiieeeessssttttttt!!!

Smalam baru lepas pra-audit 5S oleh MPC.
Macam biasa, keje2 last minit yang memberansangkan.
Tp sempat lagi layan main bowling malam sebelum tu. 

Ok la, saje nk amik mood nk update blog, kena warm-up dulu.
hehehe, nanti sampai ke sudah warm-up nye. :p


Btw, puan adda, ai dh follow you.hehe

 bila pro cuba untuk tidak mempamerkan skill sebenarnya.
aku kan low-profile. ekekekeke

sume orang salah faham ngan status budak-cute-yang-montel ini.
di katakan anak aku.
aisehhhh, jadi aku terpaksa olok-olok mengaku sekejap.
tp ade jugak sampai ke abis game tetap ingatkan budak ni anak aku. hahahaha


Ok la, esok aku kena jadi cikgu.
Cikgu besar garang ni, sape x dengar cakap kena 'piat'.

Salam...................

2 comments:

  1. hehehe, sume orang ingat aliya,
    sha pun ingatkan aliya gok. :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...